Četvrti sastanak

Četvrti sastanak
08 mar 2016

Datum održavanja: 7. mart 2015, ponedeljak 11 časova

Mjesto održavanja: Banja Luka College, Banja Luka

Prisutni:

Dr Željko Mirjanić, Dr Nenad Novaković, Dr Rajko Macura, Dr Svetlana Dušanić Gačić, Mr Nikola Novaković, Aleksandra Čolić, Đulka Simišić, Danilo Novaković

Dnevni red:

  1. Provođenje akcionog plana projekta

AD1. Analiziran je dosadašnji rad. Ostalo je da se utvrdi na koji način medijski sprovesti projekat, da bi se što više studenata/đaka informisalo.

  1. Dogovor o preostalim obavezama vezane za realizaciju projekta

AD2. Prisutnima su dodjeljene nove uloge u projektu. Dr Nenad Novaković i Dr Rajko Macura su odabrani da se dogovore oko načina plasiranja projekta u javnost i da svoju ideju predstave na idućem sastanku. Đulka Simišić je zadužena da prikaže budžet Sarajeva i Mostara, te da taj prikaz budžeta pošalje Ekonomskom fakultetu u Sarajevu i Univerzitetu Džemal Bijedić u Mostaru. Nikola Novaković i Aleksandra Čolić su zaduženi da u toku današnjeg dana postave sve informacije o projektu na facebook stranicu „Izazov: Izaberi zadatak: budi promjena“, te da završe plakat  i uređenje web stranice Youth For Change. Takođe, dotakli smo se i teme oko prenoćišta i hrane za učesnike projekta, gdje je donesena odluka da Danilo Novaković prikupi sve potrebne informacije vezane za tu temu i da te informacije prenese na sledećem sastanku.

 

Zapisničar

Aleksandra Čolić, koordinator

Share

administrator

Komentariši